Notice: Undefined offset: 3 in /home/leoverkerk/domains/leoverkerk.nl/public_html/dakkapellen.php on line 9 Dakkapellen | Bouwbedrijf Leo Verkerk

>> DAKKAPELLEN

Wilt u meer licht en ruimte op de bovenverdieping?
Een dakkapel verandert uw bovenverdieping in een lichte en grotere ruimte die ideaal is als slaapkamer en/of computerruimte. Steeds vaker wordt gekozen voor een prefab-dakkapel. Het voordeel is dat deze in één dag geplaatst kan worden. De totale afwerking aan de binnenkant volgt later, maar het dak is dan in elk geval weer dicht. Niet alleen kunststof dakkapellen kunnen prefab geplaatst worden, maar ook een dakkapel van hout. Natuurlijk kan de dakkapel ook gewoon ter plaatse gerealiseerd worden, geheel naar uw eigen unieke ontwerp.

Notice: Undefined variable: teller in /home/leoverkerk/domains/leoverkerk.nl/public_html/dakkapellen.php on line 64

Fotoboek prefab-dakkapellen

Fotoboek strakke dakkapellen